Släktforskningens dagar i Göteborg – vi var där!

Värmlands Släktforskarförening deltog i lördags (17/3) vid Släktforskningens dagar i Göteborg, inbjudna av Göteborgsregionens Släktforskare. Arrangemanget hölls i Stadsbiblioteket – Götaplatsen. Det var Britt-Marie och undertecknad som höll ställningarna denna gång.

Britt-Marie vid vårt bokbord strax innan mässan öppnas

Många stannade till vid vår monter och det blev många trevliga samtal, och vi hjälpte till med att söka efter lite värmländska anor. Bra försäljning av våra trycksaker och CD/DVD:er. Stundtals var det nästan lite kö hos oss, vilket ju är extra kul. Bokbordet innehöll vårt eget material, däribland nya ”Domboksregistret för Gillbergs och Näs härad”.
Många med anknytning till Värmland uppskattade att vi fanns på plats

Ett 15-tal utställare fanns på plats, däribland Arkiv Digital, Riksarkivet och Family Search så vi var i gott sällskap.

Intresserade besökare tar del av utbudet

Sammanfattningsvis ett trevligt arrangemang!